Izjava o odricanju od odgovornosti

Ova Izjava o odricanju od odgovornosti (u daljnjem tekstu: „Izjava“) odnosi se na web stranicu tvrtke Mala Mima j.d.o.o. (u daljnjem tekstu: „Tvrtka“), dostupnu na https://www.mala-mima.hr/.

Korištenje web stranice:

Korištenjem web stranice Tvrtke, korisnik pristaje na uvjete ove Izjave. Tvrtka može izmijeniti ovu Izjavu u bilo kojem trenutku bez prethodnog obavještenja korisnika. Objavljivanjem izmijenjene verzije Izjave na web stranici Tvrtka obavještava korisnike o promjenama. Nastavljenim korištenjem web stranice nakon objavljivanja izmijenjene verzije Izjave, korisnik pristaje na izmijenjene uvjete.

Sadržaj web stranice:

Tvrtka se trudi osigurati da su informacije na web stranici točne i ažurne. Međutim, Tvrtka ne može jamčiti za točnost ili potpunost informacija na web stranici. Tvrtka ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja nastane kao rezultat korištenja informacija na web stranici. Fotografije proizvoda prikazanih na stranici mogu odstupati od onih u stvarnosti.

Vanjske poveznice:

Web stranica Tvrtke može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Tvrtka ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj ili prakse web stranica trećih strana. Korištenje web stranica trećih strana je na vlastitu odgovornost korisnika.

Autorska prava i intelektualno vlasništvo:

Sadržaj web stranice Tvrtke, uključujući tekst, slike, videozapise i druge materijale, zaštićen je autorskim pravima i drugim pravima intelektualnog vlasništva. Korištenje sadržaja web stranice Tvrtke dozvoljeno je samo uz pismenu dozvolu Tvrtke.

Ograničenje odgovornosti:

Tvrtka ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja nastane kao rezultat korištenja web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izravnu, neizravnu, posljedničku ili slučajnu štetu, gubitak profita ili druge gospodarske štete.

Nadležnost i primjenjivo pravo:

Ovi uvjeti se tumače i primjenjuju u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Svi sporovi koji nastanu u vezi s ovim uvjetima podložni su isključivoj nadležnosti sudova Republike Hrvatske.

Kontakt:

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovom Izjavom, molimo Vas da kontaktirate Tvrtku na sljedećoj adresi: info@mala-mima.hr

Dodatne napomene:

  • Ova Izjava o odricanju od odgovornosti dopunjuje Uvjete korištenja web stranice Tvrtke. U slučaju sukoba između ove Izjave i Uvjeta korištenja, važe Uvjeti korištenja.
  • Tvrtka preporučuje korisnicima da pažljivo pročitaju ovu Izjavu i Uvjete korištenja prije korištenja web stranice.
Scroll to Top